Ga naar hoofdinhoud

Bouwmanagement

Een partner in bouwmanagement hebben is ideaal als u wilt besparen op uw bouwproject en er zeker van wilt zijn dat de planning van uw bouwtraject nageleefd wordt. Heeft u nieuwbouw plannen, wilt u verbouwen of een aanbouw laten uitvoeren? Een onafhankelijk adviseur is dan een belangrijke partner. VDV-Bouwadvies adviseert al jaren zowel particulieren als zakelijke partners bij bouwprojecten. Wij hebben uitgebreide ervaring op diverse niveaus en zijn deskundig op het gebied van techniek en kostenbeheersing. We adviseren u graag op het gebied van materiaal keuze, constructiemethoden en andere bouwkundige zaken.

Waarom kiezen voor bouwmanagement?

BouwmanagementHet realiseren van een nieuwbouwproject is complex, al is het alleen maar omdat er veel partijen mee gemoeid zijn. Juist daarom is het van belang dat u iemand heeft die het project goed in de gaten houdt en controleert. Als u kiest voor een bouwmanager die expert is op het gebied van techniek en kostenbeheersing weet u zeker dat uw belangen goed behartigd worden. Of het nu gaat om de planning, de financiën of de kwaliteit van de bouwwerkzaamheden, een goede bouwmanager weet wat van belang is. Zo kunt u de risico’s van uw bouwproject laten beheersen en er op vertrouwen dat alle kansen direct benut worden.

Hoe gaan wij te werk?

Als ervaren bouwadviseur weten wij exact wat u nodig heeft, maar ook wat van belang is voor de partijen die betrokken zijn bij de bouw. Heeft u plannen voor nieuwbouw, aanbouw of verbouw van een woning of bedrijfspand, dan gaan wij graag met u in gesprek. Weten wij exact wat uw plannen zijn, dan kunnen wij die uitwerken met een bouwkundige tekening, eventueel gevolgd door een 3D-visualisatie. Is die goedgekeurd en heeft u een vergunning gekregen? Dan kan het bouwproces starten. Met onze bouwbegeleiding en een gedegen bouwadvies ondersteunen wij u bij diverse bouwkundige zaken. Met bouwmanagement van VDV-Bouwadvies wordt uw bouw project gegarandeerd een succes.

Meer weten?

Wilt u ook profiteren van de voordelen van bouwmanagement en wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij geven u graag persoonlijk advies.

Back To Top