Ga naar hoofdinhoud

Over VDV bouwadvies

Bouwkundig tekenbureau VDV Bouwadvies

Als bouwkundige ga ik altijd voor die persoonlijke touch. Dat uit zich in actief meedenken, flexibel bewegen, alles tot in de puntjes verzorgen en continu voor professioneel resultaat gaan. Woningbouw, utiliteitsbouw of aanbouw, particulier of zakelijk: bij mij kunt u van A tot Y terecht. Het daadwerkelijk bouwen laat ik aan de professionals uit mijn netwerk over. Wel blijf ik tijdens het bouwproces altijd vanaf de zijlijn meekijken. Ik verzamel de juiste partijen om ons heen en ben uw vaste aanspreekpunt gedurende het gehele traject. Daarom volstaat van A tot Z betrokken zijn beter. Wilt u mij liever invliegen op een deelaspect? Of het nu  B,C, D of T is: goed werk leveren en een tevreden klant is waar ik altijd voor ga.

Bent u op zoek naar een bouwkundig partner die van A tot Z betrokken is? Neem dan contact met me op.

Bouwkundig tekenbureau Dave van der Veen
Dave van der Veen
Back To Top