Ga naar hoofdinhoud

Bouwkundig tekenwerk voor nieuwbouw

Bent u van plan om te gaan verbouwen, aanbouwen of heeft u nieuwbouwplannen voor een woning of bedrijfspand? Dan is een bouwkundig tekenwerk een must. En laat u nou op het juiste (bouw)adres zijn bij VDV Bouwadvies hiervoor! Als bouwkundig tekenaar breng ik de bestaande bebouwing in kaart en zet ik nieuwe plannen om in een bouwkundige ontwerptekening. Deze vergemakkelijkt het aanvragen van een omgevingsvergunning, waar ik u ook graag bij ondersteun. Samen kijken we naar de mogelijkheden om uw wens tot eindresultaat te brengen.

Visueel maken van een ontwerp

Al het tekenwerk dat VDV Bouwadvies verricht, wordt in een BIM softwarepakket uitgewerkt (Archicad), waarmee elk ontwerp direct in 3D te zien is. Of het nu om een eerste basisontwerp gaat of een technisch, gedetailleerd ontwerp. Waarom? Omdat u een hoop faalkosten voorkomt, doordat lijnwerk wordt omgezet naar werkelijkheid. Wanneer u alles aan de voorzijde goed geregeld heeft, voorkomt u onnodige onvoorziene zaken tijdens het verloop van het traject. En wie wil er nu niet zijn of haar woning of bedrijfspand live zien, nog voordat het gebouwd is?

Wilt u nog een stap verder? Loop dan letterlijk door uw nog te bouwen pand met BIMx, zoals u in de video op deze pagina ziet. Of laat een 3D artist impression maken.

Bouwbegeleiding

Na het afronden van de bouwkundige tekening, zijn er nog veel stappen te ondernemen. VDV Bouwadvies helpt graag bij deze bouwbegeleiding. Van het aanvragen van vergunningen of offertes tot het inschakelen van constructeurs: van A tot Z is er altijd een vast aanspreekpunt die alles regelt en ook nog eens de helikopterview bewaakt!

Back To Top