skip to Main Content

Onafhankelijke bouwbegeleiding

Heeft u (ver)bouwplannen en wilt u onaangenaamheden voorkomen? Vindt u het lastig om bouwplannen om te zetten in tekeningen en berekeningen? Kies dan voor onafhankelijke bouwbegeleiding. Hiermee waarborgt u de continuïteit van het proces, de kwaliteit en is er iemand die scherp op de prijs en het gehele traject zit. Daarnaast kan een bouwkundig begeleider u in contact brengen met de juiste experts, worden de risico’s ingeschat en vermeden en tegelijkertijd is er iemand die alles van A tot Z voor u uit handen neemt. Bouwbegeleiding is uiteraard ook op een deelproces van uw bouwproject in te schakelen. Iemand die namens u de directievoering doet bijvoorbeeld, alle vergunningen regelt, bouwvergaderingen voert of juist alleen het tekenwerk doet.

Hoe dan ook: bouwbegeleiding lijkt vaak een grote stap, maar het scheelt aanzienlijk in tijd, levert onderaan de streep vaak veel op en zorgt ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien. Wanneer iets aan de voorkant goed geregeld is, voorkomt dat onnodige onvoorziene zaken tijdens het bouwen en gaat het bouwproces praktisch vanzelf. VDV Bouwadvies loodst u graag door uw bouwproject heen!

Meer weten?

Lees ook meer over de mogelijkheden voor bouwkundig tekenwerk of bekijk onze meest recente projecten voor particulieren en bedrijven.

REVIEWS

“Dave is deskundig, nauwkeurig, enthousiast en komt zijn afspraken na”

VDV bouwadvies wordt door Thomas Architecten regelmatig ingeschakeld om onze projecten technisch uit te werken.
Dave is deskundig, nauwkeurig, enthousiast en komt zijn afspraken na. Dat leidt in elk project tot een prettige samenwerking waarin Dave actief meedenkt en zoekt naar oplossingen die leiden tot een beter eindresultaat voor onze klanten. Voor ons staat VDV bouwadvies voor een fijne en betrouwbare samenwerking.

Ir. T. Vullings
Thomas Architecten

“Dave is handig met de ‘gevestigde orde’”

Via een kennis ben ik in contact gekomen met dit bureau voor een compleet schetsontwerp en bouwtekeningen voor mijn renovatie/uitbouw. Dave is handig met de ‘gevestigde orde’, denkt mee en luistert goed naar mijn wensen. Hij werkt zeer professioneel, transparant, flexibel, snel en compleet. Ik was voor VDV Bouwadvies zeker niet de meest gemakkelijke klant, aangezien er later nog een aantal wijzigingen moesten worden doorgevoerd. De verstandhouding bleef echter professioneel. De prijs kwaliteit verhouding is boven verwachting en voor alsnog verdient Dave aanbevelingen in zowel mijn zakelijk als particulier netwerk.

Max S.

“Zijn werkwijze kenmerkt zich door kennis van zaken en een grote mate van zorgvuldigheid”

VDV Bouwadvies heeft bij de transformatie van een winkelpand met bovenwoningen naar 6 appartementen de complete bouwkundige uitwerking en het tekenwerk verzorgd. De werkwijze van VDV Bouwadvies kenmerkt zich door kennis van zaken en een grote mate van zorgvuldigheid. Tijdens de uitvoering van het project zorgt dit er voor dat de aannemer weet wat hij moet maken en daardoor ook goed in zijn prijsvorming zit. Los daarvan is de samenwerking plezierig en wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

ir. A.C. (Tony) Koster
Directeur Vrijborg

“Detailleringen sluiten aan bij onze bouwwijze”

Al het tekenwerk voor onze dakopbouwen besteden wij uit aan Dave. Hij werkt dit altijd uit zodat detailleringen ook aansluiten bij onze bouwwijze.
Het is zeer prettig om met Dave samen te werken. Hij reageert snel en het tekenwerk is bouwtechnisch juist en ziet er goed uit. Daarnaast voldoet het ook aan alle eisen welke Gemeenten hieraan stellen.
Kortom; een enorm fijne partij om mee samen te werken.

“Dave heeft een brede expertise en ondersteunt ons op een prettige manier”

Helicon Opleidingen zet sinds 2012 Dave van der Veen in voor diverse projecten op het gebied van huisvesting. Dit loopt uiteen van nieuw- en verbouw projecten tot ondersteuning bij kleinere huisvestingsvraagstukken (bijvoorbeeld een interne verbouwing van een aula en een receptie bij een schoolgebouw).
Dave heeft een brede expertise en ondersteunt ons op een prettige manier. Hij kan op verschillende niveaus goed communiceren en ik kan projecten met een gerust hart aan hem overlaten.

heeft u bouwplannen?

Samenwerken met een bouwkundig adviesbureau verdient zich direct terug in kennis, tijd en geld.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

T 06 - 26 900 976
Of laat u terugbellen

Bel mij terug    Gewenst tijdstip (op werkdagen):
    09:00 - 12:00 u13:00 - 17:00 u

    © VDV Bouwadvies | webdesign NextStep 2023

    Back To Top