Ga naar hoofdinhoud

Bouwadvies

Specialist in bouwadvies

Heeft u een bouwadvies nodig voor een nieuw of bestaand bouwproject? Wij geven u graag goed doordacht en onafhankelijk advies. Daarbij gaan wij altijd uit van uw wensen en voorwaarden, maar geven wij ook onze professionele mening, gebaseerd op uitgebreide kennis en veel ervaring. Een bouwproject aanvangen is altijd spannend. Natuurlijk wilt u zeker weten dat uw project grondig is onderzocht en goedgekeurd door een professioneel bouwkundig adviesbureau. Dat komt altijd het resultaat ten goede. Een bouwplan is altijd uniek en dat vraagt altijd om maatwerk.
Daarom gaan wij met u de diepte in en onderzoeken wij ieder vlak, om tot een gedegen advies te komen waar u echt op kunt bouwen.

Wat is een bouwadvies?

Het maken van nieuwbouw- of verbouwplannen is altijd lastig. Met een onafhankelijk advies raakt u op het juiste spoor en kunt u al uw vragen kwijt. Bij een bouw advies bespreken wij de duurzame mogelijkheden voor uw nieuwbouwplannen of verbouwplannen. U ontvangt uitgebreid onafhankelijk advies en concrete antwoorden op al uw vragen. Ons advies is altijd persoonlijk en geheel op maat. Een gedegen bouwadvies vraagt om behoorlijk wat expertise, kennis en ervaring. Wij hebben bovendien een uitgebreid netwerk van specialisten en geven advies over veel verschillende onderwerpen. Laat ons al uw plannen en ideeën weten en wij geven u een bouw advies op maat.

Wanneer kiezen voor bouw advies?

Heeft u nieuwbouw plannen voor een woning of bedrijfspand? Wilt u een bestaande woning of bedrijfshal geheel of deels laten verbouwen of uitbreiden? Dan volgt een boeiende tijd waarin u veel keuzes dient te maken die grote gevolgen kunnen hebben. Als u een deskundig en onafhankelijk bouwadvies wilt voor een succesvol verloop van uw project, dan kunt u bij ons terecht. Wij vertalen uw voorwaarden en wensen direct in een plan dat haalbaar is, zowel op technisch als financieel vlak. Ook voor bouwkundig advies voor een bouwkavel kunt u bij ons terecht. Bij een positief oordeel kunt u uw bouwplannen direct door ons laten uitwerken in tekeningen en uw project laten begeleiden.

Haalbaarheidsonderzoek

Heeft u bouw- of verbouwplannen en wilt u graag weten of die plannen uitvoerbaar zijn? Wij geven u graag advies en kijken of uw plannen passen binnen het bouwbesluit en binnen de kaders van het bestemmingsplan.

Back To Top