Ga naar hoofdinhoud

Bouwkundige tekening

Heeft u een bouwkundige tekening nodig voor nieuwbouw, verbouw of aanbouw van uw woning of bedrijfspand? Wij leveren bouwtekeningen voor diverse projecten om uw plannen technisch uit te werken. VDV Bouwadvies is gespecialiseerd in het vervaardigen van bouwkundige tekeningen, die vaak nodig zijn om uw plannen te verduidelijken. Wilt u verbouwen of uitbreiden, dan dient de bestaande bebouwing in kaart te worden gebracht. Ook voor nieuwbouw dient u uw plannen om te zetten in een bouwkundige ontwerptekening. Wij horen graag uw bouwkundige wensen om u te helpen uw plannen verder te ontwikkelen.

Bouwkundige tekening voor nieuwbouw

Heeft u nieuwbouw plannen voor een woning of bedrijfspand? Dan dient u uw wensen te laten vertalen in een bouwkundige tekening om een omgevingsvergunning aan te vragen. In dat geval bespreken wij graag met u de gewenste ontwerpstijl en uw wensen voor de binnenruimtes. We bekijken diverse mogelijkheden en komen zo gezamenlijk tot exacte doelstellingen. Is het schetsontwerp klaar, dan zetten wij die direct om in een 3D artist impression. Zo kunt u uw plannen direct beleven en kunnen wij ze tot in detail uitwerken. Natuurlijk wordt een ontwerptekening altijd gemaakt binnen het door u opgegeven budget. Dat doen we door te calculeren en bouwkosten in kaart te brengen.

Tekeningen bestaande bebouwing

bouwkundige tekneingWilt u een woning of bedrijfspand uitbreiden of verbouwen? Dan dient de huidige bebouwing in kaart te worden gebracht zodat uw nieuwe plannen daar goed op kunnen aansluiten. Ook voor een bouwkundig tekenaar van bestaande bebouwing kunt u bij ons terecht. Na het opstellen van de bouwtekening maken wij een ontwerp voor de uitbreiding of verbouwing dat volledig voldoet aan uw wensen. Die ontwerptekeningen kunnen wij direct omzetten in een 3D artist impression. Daarmee heeft u meer inzicht in het ontwerp en is de kans op fouten veel kleiner. Bovendien kunt u het ontwerp in 3D uitvoering veel beter beleven.

Ook na de bouwtekeningen staan wij voor u klaar

Is uw bouwkundige tekening klaar, dan gaat u direct het bouwtraject in. Heeft u daarbij behoefte aan bouwadvies of bouwbegeleiding, dan staan wij u graag terzijde tijdens het gehele proces. Met onze bouwbegeleiding bieden wij u helderheid en overzicht binnen het totale traject. Van idee tot realisatie, of het nu gaat om nieuwbouw, aanbouw of verbouw van een woning of bedrijfspand. Heeft u tijdens het traject behoefte aan advies? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn met specialistisch bouwadvies. Door onze expertise en jarenlange ervaring weten wij exact hoe wij binnen budget en planning moeten blijven.

Back To Top