Ga naar hoofdinhoud

Bouwkundig advies

Wilt u graag bouwkundig advies bij het uitbreiden, renoveren of verbouwen van uw woning of bedrijfspand? VDV-bouwadvies ondersteunt particulieren en bedrijven bij met maken en realiseren van hun bouwplannen. Ook bij een nieuwbouw project kunnen wij u van dienst zijn en geven wij u graag advies. Dat doen wij door een gedegen bouwkundig advies te geven, van idee tot bouwkundige tekening. Zo kunnen wij u op een transparante manier stap voor stap begeleiden in het realiseren van uw bouwplannen. Van het in kaart brengen van uw wensen en eisen, het maken van bouwkundige tekeningen en constructieberekeningen tot en met het aanvragen van de vergunning bij de gemeente.

Waarom kiezen voor bouwkundig advies?

Bouwkundig advies Wilt u een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand laten bouwen of heeft u plannen voor een verbouwing of aanbouw? Dan wilt u natuurlijk wel dat het resultaat precies is zoals u dat nu in gedachten heeft. Daarbij is het vanzelfsprekend van belang dat uw budget goed gevolgd wordt, zodat u straks niet wordt geconfronteerd wordt met hoge kosten. Als u kiest voor een professionele partij die gedegen bouwadvies geeft weet u zeker dat uw bouwproject een succes wordt. Zo helpen wij u met het realiseren van uw bouwplannen op ieder niveau. We onderzoeken graag samen met u wat uw wensen zijn en geven u een gedegen advies waar u echt op kunt bouwen. Een bouwplan is altijd uniek en daarom leveren wij altijd maatwerk.

Hoe werken wij?

Heeft u ideeën voor nieuwbouw, aanbouw of verbouw? Wij gaan graag met u rond de tafel om van uw idee een plan te maken. Kennen wij al uw wensen en eisen, dan verwerken wij die in een bouwkundige tekening, compleet met constructieberekeningen. Indien u dat wenst kunt u die laten uitwerken in een 3D-visualisatie, voor een optimaal zicht op het eindresultaat. Is de tekening helemaal naar wens? Dan kunt u starten met het aanvragen van uw vergunning. Indien u dat wenst kunnen wij u tijdens het volgende traject ook bijstaan door middel van onze bouwbegeleiding. Daarbij kunnen wij een aannemer selecteren, voor u onderhandelen over de opdracht en in de tussentijd uw planning en budget goed in de gaten houden. Ook als de bouw is gestart begeleiden wij uw project, tijdens de uitvoering en oplevering.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons bouwkundig advies? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij geven u graag persoonlijk advies.

Back To Top