Ga naar hoofdinhoud

3D visualisatie

3D visualisatie of een artist impression

Heeft u behoefte aan een correcte weergave van uw bouwproject? Dan is een 3D-visualisatie of artist impression een uitstekende manier om meer inzicht te krijgen in het ontwerp, hoe groot of klein uw project ook is. Met een 3D visualisatie is het sneller duidelijk hoe een ontwerp er in de realiteit uit zal komen te zien. Heeft u meer nodig dan alleen een inzicht in uw bouwplan? Dan is een realistische visualisatie van een gebouw ook interessant voor een levensechte kijk op het project. Goede en objectieve informatie over een bouwproject is belangrijk. Daarmee bespaart u zowel geld als tijd en weet u zeker dat u niet wordt geconfronteerd met teleurstellingen tijdens het bouwproces.

3D visualisatie
Nieuwbouwwoning Zevenbergen

Waarom een 3D visualisatie?

Een bouwkundige tekening is niet voor iedereen even goed leesbaar. Wilt u graag weten hoe uw woning of bedrijfspand eruit ziet na een verbouwing? Wilt u een goede indruk krijgen van een nieuwbouwproject na oplevering? Dan is een artist impression of een 3d-visualisatie een ideale oplossing. Die biedt veel duidelijkheid bij technische tekeningen en geeft een realistisch beeld van uw toekomstige project. Door het project te modelleren ziet u het nieuwe gebouw of de nieuwe woning echt voor u. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige 3D visualisaties en visualiseren projecten voor particuliere en zakelijke cliënten, projectontwikkelaars, architecten en bouwbedrijven.

Hoe werken wij?

Al het tekenwerk dat VDV Bouwadvies verricht, komt in een 3D visualisatie in Archicad. Met een artist impression kan een ingewikkeld concept in zeer korte tijde op een overzichtelijke manier worden gepresenteerd. Door uw plannen op deze manier uit te werken krijgt u meer inzicht dan via een 2D tekening. Zo ziet u ook sneller of u nog iets wilt wijzigen en ziet u via de 3D impression direct het eindresultaat. Wij hebben jarenlange ervaring met het modelleren van bouwprojecten via 3D impressies. De vraag naar 3D artist impressions en modelleren wordt steeds groter in de vastgoedwereld door de vele voordelen die ze bieden. Wij maken 3D visualisatie van nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van modellering? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw project. Bekijk ook eens onze mogelijkheden voor bouwbegeleiding en bouwadvies.

Back To Top