Ga naar hoofdinhoud

Over ons

Bouwkundig tekenbureau VDV Bouwadvies

VDV Bouwadvies is een professioneel bouwkundig tekenbureau dat in dienst staat van haar opdrachtgevers. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en betrokkenheid gedurende uw gehele project. Wij denken graag met u mee en verzorgen ieder gewenst bouwtraject tot in de puntjes. VDV werkt samen met diverse zelfstandigen, zoals architecten, adviseurs of bouwkundigen. Gevestigd in Tilburg en met een uitgebreid netwerk zijn we landelijk inzetbaar. We begeleiden bouwprojecten in woningbouw, utiliteitsbouw en aanbouw voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers.

Deskundig, betrokken en enthousiast

Om ons werk goed te kunnen doen is het erg belangrijk om volledig betrokken te zijn. Daarom bieden wij bij ieder project altijd één aanspreekpunt, ook als er op diverse vlakken wordt samengewerkt. Voor ons is afspraak bovendien ook echt afspraak, iets wat in onze branche echt niet altijd common sense is. U kunt bij ons dan ook rekenen op een fijne, enthousiaste en betrouwbare samenwerking, professioneel en transparant, erg flexibel en vooral snel en compleet. Wij denken bij ieder project actief mee en luisteren goed naar uw wensen. Samen zoeken we altijd naar oplossingen die leiden tot een beter eindresultaat.

Zorgvuldig en nauwkeurig

Als u met ons samenwerkt, kunt u rekenen op een kritische partner die op de juiste momenten vragen stelt. We bieden een grote mate van zorgvuldigheid, ons tekenwerk is gedetailleerd en bouwtechnisch juist en we werken grondig en secuur. Door onze manier van werken weten onze partners exact wat er van hen verwacht wordt. Daardoor kunnen we scherp zijn op kostenbeheersing en tijd. Door onze korte lijnen werken wij efficiënt en besparen we eveneens direct op kosten. Wilt u samenwerken met een betrokken professioneel bouwkundig tekenbureau dat grondig en zorgvuldig werkt? Neem dan contact met ons op. Wij hebben een brede expertise, bieden een uitstekende ondersteuning en werken samen op ieder gewenst niveau.

Bouwkundig tekenbureau Dave van der Veen
Dave van der Veen
Back To Top