Ga naar hoofdinhoud

Bouwkundig tekenaar

Bent u op zoek naar een bouwkundig tekenaar? Wij verzorgen bouwkundig tekenwerk tijdens alle fasen in het bouwproces. Van ontwerp tot en met het technisch ontwerp, voor de aanvraag van een omgevingsvergunning, maar ook als uitvoeringstekening. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van bouwkundige tekeningen voor nieuwbouw, aanbouw of verbouw van woningen en bedrijfspanden. Wilt u uw woning of bedrijfspand uitbreiden of verbouwen, dan brengen wij de bestaande bebouwing in kaart. Voor uw nieuwbouwplannen maken wij bouwkundige ontwerptekeningen. Zo kunt u duidelijk laten zien wat uw wensen zijn, of het nu voor de gemeente is of voor uitvoerende aannemers.

Bouwkundige tekening met constructieberekening

Heeft u een bouwplan liggen en wilt u dat dat goed wordt uitgewerkt? Dan is een technische uitwerking met een constructieberekening gemaakt door een bouwkundig tekenaar een goed idee. Als u verbouw, aanbouw of nieuwbouw plannen heeft is een bouwkundige tekening nodig om een vergunning aan te vragen. Met een technische tekening kunt u bewijzen dat uw bouwplannen voldoen aan het bouwbesluit. Een goede technische uitwerking van uw bouwproject is bovendien belangrijk voor aannemers. Met een goede bouwkundige tekening weten zij exact wat ze moeten offreren en loopt u de minste kans op hoge kosten achteraf.

Hoe gaan wij te werk?

Bouwkundig tekenaarAls u een bouwkundig tekenaar inschakelt wilt u natuurlijk graag dat uw plannen zo goed mogelijk op papier staan. Zo weet u zelf, maar ook iedere partij die betrokken is bij de bouw exact wat er gebouwd gaat worden. Daarom is het belangrijk om met ons rond de tafel te zitten en al uw wensen en eisen te bespreken. Zodra al uw wensen op papier staan starten wij met het maken van de bouwtekening en de constructieberekeningen. Nadien kunnen wij er indien gewenst een 3D-visualisatie van maken, zodat u nog beter ziet wat het eindresultaat van uw bouwplannen zal zijn. Indien gewenst kunt u dan eventueel nog de laatste aanpassingen doorvoeren.

Bouwbegeleiding en bouwadvies

Zodra uw bouwkundige tekening klaar is, kan het bouwtraject starten. Vindt u het prettig om daarbij begeleid te worden door een deskundige partij? Dan kunt u bij VDV-Bouwadvies kiezen voor bouwadvies en bouwbegeleiding voor een deskundig overzicht binnen het totale traject. Zo blijft u altijd exact binnen het budget en volgt u precies de planning van uw bouwplannen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het inschakelen van een bouwkundig tekenaar? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij geven u graag persoonlijk advies.

Back To Top